Kategorie
Zpět k nákupu
Zwilling TAKUMI nuz na chléb 23 cm
7025 Kč
5806 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem, dodání 2-4 dní
Part no.: AGDZWLSZT0216
Kód produktu: 97305030
Výrobce: Zwilling
Váha: 3 kg
Potřebujete více informací?
484800850 po-pá 8:00-16:30 |
Popis produktu
Barva: hnědá / stříbrná
Materiál čepele: Ocel
Materiál rukojeti: dřevo
Délka (cm): 23
Zwilling TAKUMI bread knife 23 cmThis knife is suitable for cutting for smooth and even slices of bread. The serrated edge of the blade ensures effective sawing. The damask pattern on the blade is as individual and unique as a fingerprint. Features: Colour: Brown / Silver For smooth, even slices of bread Very hard blade Damascus pattern on the blade Blade with serrated edge Blade material: Steel Handle material: Wood Length of the blade: 23 cmTips for the care and storage of knives
It is best to clean the knife immediately after use with a damp cloth; especially after handling acidic foods, do not leave the knife uncleaned.
Do not use corrosive or abrasive cleaning agents.
Do not leave knives with wooden handles in water / do not clean them in the dishwasher.
Stone or ceramic cutting boards damage the knife blades and make them dull.
Do not store knives loose in drawers; knife blocks, magnetic strips, drawer inserts, magnetic boards or blade attachments are more suitable. Knife cases, knife bags or blade protectors can be used for safe transport.
Nejčastěji dohromady zakoupené zboží a příslušenství
Popis produktu
Typ: Nůž na chlébBarva: hnědá / stříbrná
Materiál čepele: Ocel
Materiál rukojeti: dřevo
Délka (cm): 23
Zwilling TAKUMI bread knife 23 cmThis knife is suitable for cutting for smooth and even slices of bread. The serrated edge of the blade ensures effective sawing. The damask pattern on the blade is as individual and unique as a fingerprint. Features: Colour: Brown / Silver For smooth, even slices of bread Very hard blade Damascus pattern on the blade Blade with serrated edge Blade material: Steel Handle material: Wood Length of the blade: 23 cmTips for the care and storage of knives
It is best to clean the knife immediately after use with a damp cloth; especially after handling acidic foods, do not leave the knife uncleaned.
Do not use corrosive or abrasive cleaning agents.
Do not leave knives with wooden handles in water / do not clean them in the dishwasher.
Stone or ceramic cutting boards damage the knife blades and make them dull.
Do not store knives loose in drawers; knife blocks, magnetic strips, drawer inserts, magnetic boards or blade attachments are more suitable. Knife cases, knife bags or blade protectors can be used for safe transport.
Přes veškerou snahu zajistit co nejpřesnější popis, obrázky a technické parametry produktů nemůžeme zaručit, že uváděná data odpovídají skutečnosti. Řada výrobců si vyhrazuje právo změny některých parametrů či vlastností bez předchozího upozornění. Potřebujete-li ujištění o určitých parametrech produktu nebo v případě pochybností, kontaktujte prosím svého obchodníka. Pozdější reklamace vlastností je zbytečnou komplikací pro obě strany.