Kategorie
Zpět k nákupu
Cloer CL 261 oplatkovač
1599 Kč
1321 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem, dodání 2-4 dní
Part no.: 261
Kód produktu: 98453
Výrobce: CLOER
Váha: 1,7 kg
Záruka: 24 měsíců
Potřebujete více informací?
484800850 po-pá 8:00-16:30 |
Popis produktu
Pro domáci použitií - stroj na výrobu oplatek / trubiček
Nastavitelný termostat intenzity pečení s otočnou 5 stupňovou. regulací teploty
Nepřilnavý povrch
Průměr pečící plochy: 15 cm
Počet st. výkonu: 5
Kontrolka zapnutí: ano
Jmenovitý příkon: 800 W
Napajeni: 230V
Rozměr (cm): 18,5 x 24 x 10
Obsah balení: český návod
Naše Tipy:
- Pokud se někdy oplátka nezdaří, může to mít různé příčiny. Kvůli určitému složení těsta (např. mnoho ořechů, ovoce, ovocné kyseliny apod.) může selhat nepřilnavá povrchová vrstva – snižte podíl těchto součástí.
- Používejte pouze kvalitní mouku.
- Rovnoměrné oplatky upečete, když budou mít všechny přísady stejnou teplotu a těsto bude důkladně promícháno.
- Používejte vlažné, rozpuštěné máslo.
- Aby oplatky zůstaly křupavé, nepoužívejte mléko. Mléko činí těsto měkkým.
- Těsto by mělo být husté, ale ještě by mělo dobře stékat ze lžíce. Naplňte tolik těsta, aby byla pečicí forma zcela vyplněna. Ideální je k tomu malá lžíce na omáčku.
- Oplatky lze několik týdnů uchovávat, pokud je dobře uzavřete do dózy nebo hrnce.
Naši zákazníci tento oplatkovač doporučují pro domácí výrobu Vánočních a Velikonočních oplatek.
RECEPTY od našich zákazníků:
Skořicové oplatky / kornouty / trubičky:
Složení: 50 g margarínu nebo másla, 75 g cukru, 1 vejce, 175 g mouky, 250 ml vlažné vody, 1 lžičky Skořice /
Pro plnění: šlehačkou nebo zmrzlinou
Citronové oplatky / kornouty / trubičky:
Složení: 100 g margarínu nebo másla, 100 g cukru, 2 vejce, strouhanou citrónovou kůru, 200 g mouky, 1 PL prášku na pečení, 125 ml vlažné vody, 1-2 PL citrónové šťávy
Pro plnění: šlehačkou nebo zmrzlinou
Čokoládové oplatky / kornouty / trubičky:
Složení: 3 vejce, 50 g moučkového cukru, 100 g mouky, 30 g mletých mandlí, 2 PL strouhané čokolády Pro plnění: šlehačkou nebo zmrzlinou
Vanilkové oplatky / kornouty / trubičky:
Složení: 250 g mouky, 250 g cukru, 125 g rozpuštěného másla, 250 ml vody, 1 vejce, 1 sáček vanilkového cukru Pro plnění: šlehačkou nebo zmrzlinou
přístroj pro vyrobu / klíčová slova:
Vánoční oplatky, vánoční oplatky, zmrzlinove, oplatkovač, oplatkovac, oblatkovac, oblatkovač, oblátkovač, oplátkovač, velikonoční oplatky, oplatky, přístroj na výrobu domácích oplatek, oplatek, "Cloer 261"
Nejčastěji dohromady zakoupené zboží a příslušenství
Popis produktu
Chcete ty nejlepší oplatky, vánoční oplatky nebo trubičky? Tak je tu Cloer 261. Oplatkovač vyrobený přesně pro tento účel. Cloer CL 261 - oplatkovačPro domáci použitií - stroj na výrobu oplatek / trubiček
Nastavitelný termostat intenzity pečení s otočnou 5 stupňovou. regulací teploty
Nepřilnavý povrch
Průměr pečící plochy: 15 cm
Počet st. výkonu: 5
Kontrolka zapnutí: ano
Jmenovitý příkon: 800 W
Napajeni: 230V
Rozměr (cm): 18,5 x 24 x 10
Obsah balení: český návod
Naše Tipy:
- Pokud se někdy oplátka nezdaří, může to mít různé příčiny. Kvůli určitému složení těsta (např. mnoho ořechů, ovoce, ovocné kyseliny apod.) může selhat nepřilnavá povrchová vrstva – snižte podíl těchto součástí.
- Používejte pouze kvalitní mouku.
- Rovnoměrné oplatky upečete, když budou mít všechny přísady stejnou teplotu a těsto bude důkladně promícháno.
- Používejte vlažné, rozpuštěné máslo.
- Aby oplatky zůstaly křupavé, nepoužívejte mléko. Mléko činí těsto měkkým.
- Těsto by mělo být husté, ale ještě by mělo dobře stékat ze lžíce. Naplňte tolik těsta, aby byla pečicí forma zcela vyplněna. Ideální je k tomu malá lžíce na omáčku.
- Oplatky lze několik týdnů uchovávat, pokud je dobře uzavřete do dózy nebo hrnce.
Naši zákazníci tento oplatkovač doporučují pro domácí výrobu Vánočních a Velikonočních oplatek.
RECEPTY od našich zákazníků:
Skořicové oplatky / kornouty / trubičky:
Složení: 50 g margarínu nebo másla, 75 g cukru, 1 vejce, 175 g mouky, 250 ml vlažné vody, 1 lžičky Skořice /
Pro plnění: šlehačkou nebo zmrzlinou
Citronové oplatky / kornouty / trubičky:
Složení: 100 g margarínu nebo másla, 100 g cukru, 2 vejce, strouhanou citrónovou kůru, 200 g mouky, 1 PL prášku na pečení, 125 ml vlažné vody, 1-2 PL citrónové šťávy
Pro plnění: šlehačkou nebo zmrzlinou
Čokoládové oplatky / kornouty / trubičky:
Složení: 3 vejce, 50 g moučkového cukru, 100 g mouky, 30 g mletých mandlí, 2 PL strouhané čokolády Pro plnění: šlehačkou nebo zmrzlinou
Vanilkové oplatky / kornouty / trubičky:
Složení: 250 g mouky, 250 g cukru, 125 g rozpuštěného másla, 250 ml vody, 1 vejce, 1 sáček vanilkového cukru Pro plnění: šlehačkou nebo zmrzlinou
přístroj pro vyrobu / klíčová slova:
Vánoční oplatky, vánoční oplatky, zmrzlinove, oplatkovač, oplatkovac, oblatkovac, oblatkovač, oblátkovač, oplátkovač, velikonoční oplatky, oplatky, přístroj na výrobu domácích oplatek, oplatek, "Cloer 261"
Přes veškerou snahu zajistit co nejpřesnější popis, obrázky a technické parametry produktů nemůžeme zaručit, že uváděná data odpovídají skutečnosti. Řada výrobců si vyhrazuje právo změny některých parametrů či vlastností bez předchozího upozornění. Potřebujete-li ujištění o určitých parametrech produktu nebo v případě pochybností, kontaktujte prosím svého obchodníka. Pozdější reklamace vlastností je zbytečnou komplikací pro obě strany.