Kategorie
Zpět k nákupu
Nůž Dellinger kuchařský Kiritsuke na pečivo 210 mm Volcano
2276 Kč
1881 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem v eshopu
Part no.: XZ-B38-MB
Kód produktu: 109464117
Výrobce: Dellinger
Váha: 0,262 kg
Záruka: 24 měsíců
Potřebujete více informací?
484800850 po-pá 8:00-16:30 |
Popis produktu
Nůž Volcano Kiritsuke od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro krájení pečiva (rohlíků, chleba, bábovky) a jiných potravin, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké. Díky vroubkovanému ostří během krájení téměř nedrobíte. Navíc s nožem rozříznete klidně i velký meloun nebo ananas.
Hlavní přednosti
Kvalitní provedení čepele i rukojeti
Odolná čepel – ze 72 vrstev damaškové oceli
Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí
Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti
Krásný japonský design
Odolná čepel v japonském stylu
Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu . Jeho čepel tvoří 72 vrstev damaškové oceli . Díky těmto vrstvám je mimořádně odolná. Zdobí ji úchvatný damascénský vzor Volcano , který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli.
Kvalitní rukojeť
Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní a voděodolný materiál G10 . Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt . Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.
Jak se o nůž starat
Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje.
S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří.
Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.
Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.
Specifikace
Značka: Dellinger
Série: Volcano
Model: Kiritsuke
Určení: nůž
Typ nože: na pečivo
Tvrdost jádra čepele: 62-64 Rockwella
Barva: černá, červená
Materiál čepele: japonská damašková ocel VG10
Materiál rukojeti: G-10
Hmotnost: 260 g
Délka ostří: 210 mm
Délka rukojeti: 110 mm
Celková délka: 345 mm
Obsah balení
1x kuchyňský nůž
Popis produktu
Nůž Volcano Kiritsuke od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro krájení pečiva (rohlíků, chleba, bábovky) a jiných potravin, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké. Díky vroubkovanému ostří během krájení téměř nedrobíte. Navíc s nožem rozříznete klidně i velký meloun nebo ananas.
Hlavní přednosti
Kvalitní provedení čepele i rukojeti
Odolná čepel – ze 72 vrstev damaškové oceli
Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí
Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti
Krásný japonský design
Odolná čepel v japonském stylu
Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu . Jeho čepel tvoří 72 vrstev damaškové oceli . Díky těmto vrstvám je mimořádně odolná. Zdobí ji úchvatný damascénský vzor Volcano , který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájených potravin k čepeli.
Kvalitní rukojeť
Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní a voděodolný materiál G10 . Nehrozí tedy, že by vám začala korodovat a oxidovat. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt . Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.
Jak se o nůž starat
Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje.
S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří.
Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.
Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.
Specifikace
Značka: Dellinger
Série: Volcano
Model: Kiritsuke
Určení: nůž
Typ nože: na pečivo
Tvrdost jádra čepele: 62-64 Rockwella
Barva: černá, červená
Materiál čepele: japonská damašková ocel VG10
Materiál rukojeti: G-10
Hmotnost: 260 g
Délka ostří: 210 mm
Délka rukojeti: 110 mm
Celková délka: 345 mm
Obsah balení
1x kuchyňský nůž
Přes veškerou snahu zajistit co nejpřesnější popis, obrázky a technické parametry produktů nemůžeme zaručit, že uváděná data odpovídají skutečnosti. Řada výrobců si vyhrazuje právo změny některých parametrů či vlastností bez předchozího upozornění. Potřebujete-li ujištění o určitých parametrech produktu nebo v případě pochybností, kontaktujte prosím svého obchodníka. Pozdější reklamace vlastností je zbytečnou komplikací pro obě strany.