Kategorie
Zpět k nákupu
KAI Tim Mälzer KAMAGATA cooking knife Hybrid 20cm
2598 Kč
2147 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem, dodání 2-4 dní
Part no.: KAI TMK770
Kód produktu: 111526563
Výrobce: KAI
Potřebujete více informací?
484800850 po-pá 8:00-16:30 |
Popis produktu
Vhodné do myčky: ne
Nerez: ano
Barva: stříbrná / černá
Materiál čepele: Ocel
Materiál rukojeti: Plast
Délka (cm): 33,5
KAI Tim Mälzer KAMAGATA chef s knife hybrid 20 cm
Features:
Manufacturing method: forged
Blade hardness: 58 HRC
Blade steel: 1.4116
Grind: on both sides
Handle material: plastic
Handle shape: symmetrical
Stainless
Total length: 33.5 cm
Handle length: 11 cm
Blade length: 20 cm
Blade thickness: 2 mm
Blade height: 4.8 cm
Weight: 207 g
Tips for the care and storage of knives
It is best to clean the knife immediately after use with a damp cloth; especially after handling acidic foods, do not leave the knife uncleaned.
Do not use corrosive or abrasive cleaning agents.
Do not leave knives with wooden handles in water / do not clean them in the dishwasher.
Stone or ceramic cutting boards damage the knife blades and make them dull.
Do not store knives loose in drawers; knife blocks, magnetic strips, drawer inserts, magnetic boards or blade attachments are more suitable. Knife cases, knife bags or blade protectors can be used for safe transport.
Popis produktu
Typ: Kuchařský nůžVhodné do myčky: ne
Nerez: ano
Barva: stříbrná / černá
Materiál čepele: Ocel
Materiál rukojeti: Plast
Délka (cm): 33,5
KAI Tim Mälzer KAMAGATA chef s knife hybrid 20 cm
Features:
Manufacturing method: forged
Blade hardness: 58 HRC
Blade steel: 1.4116
Grind: on both sides
Handle material: plastic
Handle shape: symmetrical
Stainless
Total length: 33.5 cm
Handle length: 11 cm
Blade length: 20 cm
Blade thickness: 2 mm
Blade height: 4.8 cm
Weight: 207 g
Tips for the care and storage of knives
It is best to clean the knife immediately after use with a damp cloth; especially after handling acidic foods, do not leave the knife uncleaned.
Do not use corrosive or abrasive cleaning agents.
Do not leave knives with wooden handles in water / do not clean them in the dishwasher.
Stone or ceramic cutting boards damage the knife blades and make them dull.
Do not store knives loose in drawers; knife blocks, magnetic strips, drawer inserts, magnetic boards or blade attachments are more suitable. Knife cases, knife bags or blade protectors can be used for safe transport.
Přes veškerou snahu zajistit co nejpřesnější popis, obrázky a technické parametry produktů nemůžeme zaručit, že uváděná data odpovídají skutečnosti. Řada výrobců si vyhrazuje právo změny některých parametrů či vlastností bez předchozího upozornění. Potřebujete-li ujištění o určitých parametrech produktu nebo v případě pochybností, kontaktujte prosím svého obchodníka. Pozdější reklamace vlastností je zbytečnou komplikací pro obě strany.