Kategorie
Zpět k nákupu
KAI Shun Premier Tim Mälzer Santoku 14,0cm
6070 Kč
5016 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem, dodání 2-4 dní
Part no.: KAI TDM1727
Kód produktu: 82841571
Výrobce: KAI
Potřebujete více informací?
484800850 po-pá 8:00-16:30 |
Popis produktu
Nerez: ne
Barva: hnědá / stříbrná
Materiál čepele: Ocel
Materiál rukojeti: dřevo
Délka (cm): 27
KAI Shun Premier Tim Mälzer Santoku 14 cmFeatures: Elegant Japanese chef s knife with symmetrical handle Suitable for cutting vegetables, meat or fish Material handle: walnut wood Length handle: 12 cm Blade material: steel Blade hardness: 61 HRC Length blade: 14 cm Thickness blade: 2 mm Height blade: 4.6 cm Overall knife length: 27 cm Weight: 208 g Colour: brown / silverTips for the care and storage of knives
It is best to clean the knife immediately after use with a damp cloth; especially after handling acidic foods, do not leave the knife uncleaned.
Do not use corrosive or abrasive cleaning agents.
Do not leave knives with wooden handles in water / do not clean them in the dishwasher.
Stone or ceramic cutting boards damage the knife blades and make them dull.
Do not store knives loose in drawers; knife blocks, magnetic strips, drawer inserts, magnetic boards or blade attachments are more suitable. Knife cases, knife bags or blade protectors can be used for safe transport.
Nejčastěji dohromady zakoupené zboží a příslušenství
Popis produktu
Typ: NůžNerez: ne
Barva: hnědá / stříbrná
Materiál čepele: Ocel
Materiál rukojeti: dřevo
Délka (cm): 27
KAI Shun Premier Tim Mälzer Santoku 14 cmFeatures: Elegant Japanese chef s knife with symmetrical handle Suitable for cutting vegetables, meat or fish Material handle: walnut wood Length handle: 12 cm Blade material: steel Blade hardness: 61 HRC Length blade: 14 cm Thickness blade: 2 mm Height blade: 4.6 cm Overall knife length: 27 cm Weight: 208 g Colour: brown / silverTips for the care and storage of knives
It is best to clean the knife immediately after use with a damp cloth; especially after handling acidic foods, do not leave the knife uncleaned.
Do not use corrosive or abrasive cleaning agents.
Do not leave knives with wooden handles in water / do not clean them in the dishwasher.
Stone or ceramic cutting boards damage the knife blades and make them dull.
Do not store knives loose in drawers; knife blocks, magnetic strips, drawer inserts, magnetic boards or blade attachments are more suitable. Knife cases, knife bags or blade protectors can be used for safe transport.
Přes veškerou snahu zajistit co nejpřesnější popis, obrázky a technické parametry produktů nemůžeme zaručit, že uváděná data odpovídají skutečnosti. Řada výrobců si vyhrazuje právo změny některých parametrů či vlastností bez předchozího upozornění. Potřebujete-li ujištění o určitých parametrech produktu nebo v případě pochybností, kontaktujte prosím svého obchodníka. Pozdější reklamace vlastností je zbytečnou komplikací pro obě strany.