Kategorie
Zpět k nákupu
KAI SHUN PR. Tim Mälzer MINAMO vegetable knife 9cm
5455 Kč
4508 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem, dodání 2-4 dní
Part no.: KAI TMM700
Kód produktu: 111526643
Výrobce: KAI
Potřebujete více informací?
484800850 po-pá 8:00-16:30 |
Popis produktu
Vhodné do myčky: ne
Nerez: ano
Barva: stříbrná / černá
Materiál čepele: Ocel
Materiál rukojeti: dřevo
Délka (cm): 21
KAI SHUN PR. Tim Mälzer MINAMO paring knife 9 cm
Features:
Blade hardness: 60 HRC
Blade steel: VG-MAX / 32 layers of Damascus steel
Grind: on both sides
Handle material: Pakka laminated wood
Forged
Stainless
Symmetrical handle shape
Total length: 21 cm
Handle length: 10.5 cm
Blade length: 9 cm
Blade thickness: 1.1 mm
Blade height: 2.3 cm
Weight: 67 g
Tips for the care and storage of knives
It is best to clean the knife immediately after use with a damp cloth; especially after handling acidic foods, do not leave the knife uncleaned.
Do not use corrosive or abrasive cleaning agents.
Do not leave knives with wooden handles in water / do not clean them in the dishwasher.
Stone or ceramic cutting boards damage the knife blades and make them dull.
Do not store knives loose in drawers; knife blocks, magnetic strips, drawer inserts, magnetic boards or blade attachments are more suitable. Knife cases, knife bags or blade protectors can be used for safe transport.
Popis produktu
Typ: Nůž na zeleninuVhodné do myčky: ne
Nerez: ano
Barva: stříbrná / černá
Materiál čepele: Ocel
Materiál rukojeti: dřevo
Délka (cm): 21
KAI SHUN PR. Tim Mälzer MINAMO paring knife 9 cm
Features:
Blade hardness: 60 HRC
Blade steel: VG-MAX / 32 layers of Damascus steel
Grind: on both sides
Handle material: Pakka laminated wood
Forged
Stainless
Symmetrical handle shape
Total length: 21 cm
Handle length: 10.5 cm
Blade length: 9 cm
Blade thickness: 1.1 mm
Blade height: 2.3 cm
Weight: 67 g
Tips for the care and storage of knives
It is best to clean the knife immediately after use with a damp cloth; especially after handling acidic foods, do not leave the knife uncleaned.
Do not use corrosive or abrasive cleaning agents.
Do not leave knives with wooden handles in water / do not clean them in the dishwasher.
Stone or ceramic cutting boards damage the knife blades and make them dull.
Do not store knives loose in drawers; knife blocks, magnetic strips, drawer inserts, magnetic boards or blade attachments are more suitable. Knife cases, knife bags or blade protectors can be used for safe transport.
Přes veškerou snahu zajistit co nejpřesnější popis, obrázky a technické parametry produktů nemůžeme zaručit, že uváděná data odpovídají skutečnosti. Řada výrobců si vyhrazuje právo změny některých parametrů či vlastností bez předchozího upozornění. Potřebujete-li ujištění o určitých parametrech produktu nebo v případě pochybností, kontaktujte prosím svého obchodníka. Pozdější reklamace vlastností je zbytečnou komplikací pro obě strany.