Kategorie
Zpět k nákupu
INDIANA Jerky hovězí Peppered ZIP 90g
174 Kč
155 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem v eshopu
Part no.: I-029
Kód produktu: 97414609
Výrobce: INDIANA s.r.o.
Váha: 0,102 kg
Potřebujete více informací?
484800850 po-pá 8:00-16:30 |
Popis produktu
100 g výrobku je vyrobeno z 225 g hovězího masa
Vysoký obsah bílkovin
Bez lepku
Složení : hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, cukr, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, dextróza, pepř 0,6 %, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.
Další informace : Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
Nutriční hodnoty výrobku:
100g
90g
25g *
GDA 25g **
Energetická hodnota v kJ
1363
1148
341
4 %
Energetická hodnota v kcal
324
273
81
4 %
Tuky v g
5,8
5,2
1,5
2 %
z toho nasycené v g
2,1
1,9
0,5
3 %
Sacharidy v g
2,3
3,8
0,6
0 %
z toho cukry v g
2,3
1,7
0,6
1 %
Bílkoviny (proteiny) v g
57
49
14
28 %
Sůl v g
2,65
2,2
0,66
11 %
* porce
** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Výrobce : INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4
Jak se suší jerky ?
Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
Poté je ručně kladeno na rošty.
Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Popis produktu
Nakrmte svou divokou stránku pořádným hovězím s kousky čerstvě drceného pepře. Ten má úžasné vlastnosti otevírat chuťové pohárky a znásobovat všechny chutě v mase. Když chcete zkusit něco opravdu kořeněného, je Beef Jerky Peppered jasná volba.100 g výrobku je vyrobeno z 225 g hovězího masa
Vysoký obsah bílkovin
Bez lepku
Složení : hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, cukr, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, dextróza, pepř 0,6 %, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.
Další informace : Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
Nutriční hodnoty výrobku:
100g
90g
25g *
GDA 25g **
Energetická hodnota v kJ
1363
1148
341
4 %
Energetická hodnota v kcal
324
273
81
4 %
Tuky v g
5,8
5,2
1,5
2 %
z toho nasycené v g
2,1
1,9
0,5
3 %
Sacharidy v g
2,3
3,8
0,6
0 %
z toho cukry v g
2,3
1,7
0,6
1 %
Bílkoviny (proteiny) v g
57
49
14
28 %
Sůl v g
2,65
2,2
0,66
11 %
* porce
** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Výrobce : INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4
Jak se suší jerky ?
Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
Poté je ručně kladeno na rošty.
Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Přes veškerou snahu zajistit co nejpřesnější popis, obrázky a technické parametry produktů nemůžeme zaručit, že uváděná data odpovídají skutečnosti. Řada výrobců si vyhrazuje právo změny některých parametrů či vlastností bez předchozího upozornění. Potřebujete-li ujištění o určitých parametrech produktu nebo v případě pochybností, kontaktujte prosím svého obchodníka. Pozdější reklamace vlastností je zbytečnou komplikací pro obě strany.