Kategorie
Zpět k nákupu
INDIANA Jerky hovězí Less Salt 25g
100 Kč
89 Kč bez DPH
Dostupnost: Dodání 3 dny
Part no.: I-001
Kód produktu: 69557471
Výrobce: INDIANA s.r.o.
Váha: 0,032 kg
Potřebujete více informací?
484800850 po-pá 8:00-16:30 |
Popis produktu
Vysoký obsah bílkovin
100 g hovězího Jerky je vyrobeno z 225 g hovězího masa
Nízký obsah soli
Bez lepku a cukru
Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, kouřové aroma z tvrdého dřeva, konzervant: dusitan sodný.
Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
Nutriční hodnoty výrobku:
100g
25g *
GDA 25g **
Energetická hodnota v kJ
1347
337
4 %
Energetická hodnota v kcal
320
80
4 %
Tuky v g
5,8
1,5
2 %
z toho nasycené v g
2,1
0,5
3 %
Sacharidy v g
<0,5
<0,5
0 %
z toho cukry v g
<0,5
<0,5
0 %
Bílkoviny (proteiny) v g
56
14
28 %
Sůl v g
1,82
0,46
8 %
* porce
** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Výrobce : INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4
Jak se suší jerky?
Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
Poté je ručně kladeno na rošty.
Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Popis produktu
Méně soli, stejně skvělá chuť. Náčelník pozvolna suší tence nakrájené plátky libového hovězího masa, aby si zachovaly svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost. Extra vhodné pro redukční diety, jako doplněk stravy při cvičení, nic nevážící svačinu na treky v horách či expediční výpravy.Vysoký obsah bílkovin
100 g hovězího Jerky je vyrobeno z 225 g hovězího masa
Nízký obsah soli
Bez lepku a cukru
Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, kouřové aroma z tvrdého dřeva, konzervant: dusitan sodný.
Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
Nutriční hodnoty výrobku:
100g
25g *
GDA 25g **
Energetická hodnota v kJ
1347
337
4 %
Energetická hodnota v kcal
320
80
4 %
Tuky v g
5,8
1,5
2 %
z toho nasycené v g
2,1
0,5
3 %
Sacharidy v g
<0,5
<0,5
0 %
z toho cukry v g
<0,5
<0,5
0 %
Bílkoviny (proteiny) v g
56
14
28 %
Sůl v g
1,82
0,46
8 %
* porce
** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Výrobce : INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4
Jak se suší jerky?
Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
Poté je ručně kladeno na rošty.
Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Přes veškerou snahu zajistit co nejpřesnější popis, obrázky a technické parametry produktů nemůžeme zaručit, že uváděná data odpovídají skutečnosti. Řada výrobců si vyhrazuje právo změny některých parametrů či vlastností bez předchozího upozornění. Potřebujete-li ujištění o určitých parametrech produktu nebo v případě pochybností, kontaktujte prosím svého obchodníka. Pozdější reklamace vlastností je zbytečnou komplikací pro obě strany.